Sidi fietsschoenen

Fietschoenen van het merk SIDI.Het Italiaanse merk Sidi heeft een uitgebreide collectie van mountainbikeschoenen, tourfietsschoenen, triatlonschoenen en indoor cycling schoenen. Uiteraard heeft Sidi ook fietsschoenen die geschikt zijn voor de racefiets. De schoenen zijn vrij smal. Iemand met brede voeten doet er dan ook goed aan om de schoenen goed uit te proberen. De Sidi fietsschoenen zijn eenvoudig online te bestellen. Je kunt ze thuis uitproberen en indien ze toch niet goed passen dan stuur je de fietsschoenen gewoon retour. Met een uitgebreide collectie aan fietsschoenen voor zowel de recreatieve sporter als de wielrenner kan iedereen slagen.

Sidi fietsschoenen kopen

Niet alleen heren zijn liefhebbers van wielrennen, maar ook dames stappen graag op de fiets. Sidi heeft een ruim assortiment dames wielrenschoenen. Italiƫ staat bekend als modeland en dat zie je zeker terug in de damescollectie. Je kunt zelfs roze raceschoenen kopen. Voor de modieuze vrouw die liever geen standaard zwarte raceschoenen aantrekt, is dit een verademing. Niet alleen de damescollectie is voorzien van opvallende kleuren, maar ook de heren hebben genoeg keuze uit opvallende designs. De Sidi raceschoenen zijn erg licht. Of je nu kiest voor een schoen met carbon zool of een composiet zool, het verschil in gewicht is minimaal.

Kiezen van fietsschoenen

De keuze voor een goede fietsschoen valt en staat met het soort sport dat je uitoefent. Iemand die deelneemt aan triatlons kan het beste kijken bij de Sidi triatlonschoenen. Deze kun je gemakkelijk aan- en uittrekken. De tourfietser heeft meer baat bij een fietsschoen met een soepele zool. Je wilt niet alleen goed kunnen fietsen, maar ook op een normale manier kunnen lopen ondanks het kliksysteem. Voor de mountainbiker biedt Sidi volop keuze aan verschillende MTB-schoenen. Hierbij is het belangrijk dat de schoen veel grip heeft en waterafstotende eigenschappen heeft, zodat viezigheid niet in de schoen trekt.