Shimano fietsschoenen

Shimano fietsschoenenShimano fietsschoenen staan bekend om de goede prijs en kwaliteitverhouding. Het voordeel van dit merk schoen is dat ze met bijna alle SPD pedalen te combineren zijn. Dit biedt mogelijkheden voor zowel de gevorderde fietser, als de starter. Shimano fietsschoenen zijn dan ook erg geliefd bij vele fietsers. De schoenplaatjes zijn eenvoudig te bevestigen aan de zool van de fietsschoen en de kwaliteit van de schoen is erg goed. Je kunt dan ook jarenlang met een paar Shimano schoenen vooruit.

Shimano tourfietsschoenen

Shimano heeft een uitgebreide collectie tourfietsschoenen. De Rp collectie heeft verschillende soorten tourfietsschoenen waarmee je lange fietstochten kunt maken. Zo heeft de Rp9 een schoen met luchtende eigenschappen waardoor de ventilatie in de schoen goed blijft. Het heeft een carbon zool en een verstelbare sluiting. De schoenen hebben hierdoor een goede pasvorm en passen zich aan de voet aan. Je kunt er goed op lopen, zodat je niet alleen op de fiets geniet van de schoenen, maar ook tijdens het wandelen.

Shimano racefietsschoenen

Naast een uitgebreide collectie aan tourfietsschoenen, heeft Shimano ook fietsschoenen voor op de racefiets die betaalbaar zijn en een goede pasvorm hebben. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen. De SH-R171 bijvoorbeeld is een goede fietsschoen voor de beginnende fietser. Het is gemaakt van plastic materiaal waardoor de schoen erg licht is en is voorzien van een ademende laag. De professionele wielrenner zal erg blij zijn met de SH-R321. Deze schoen is van leder gemaakt en de ademende laag zorgt voor optimale ventilatie. De trapfrequentie wordt verbeterd door de nodige stijfheid en elasticiteit.

Shimano fietsschoenen voor ieders budget

De beginnende fietser zal zich er prettig voelen bij dit merk vanwege de goedkope aanschafprijs, maar ook de professionele wielrenner kan kiezen uit een paar topschoenen. Het merk heeft voor ieder wat wils.